De geschiedenis van ons bedrijf

Jan van Horssen heeft allereerst de LTS doorlopen, waar zijn voorliefde voor hout is ontstaan. Vervolgens is hij bij een houthandel in dienst getreden. Dit duurde echter maar 8 weken, omdat hij op korte termijn bij een kerkorgelbouwer kon gaan werken. Bij dat bedrijf heeft hij 24 jaar ervaring opgedaan. Van restaureren tot nieuwbouw en ook het (her)plaatsen van de orgels in de kerk. De balustrades en trappen hoorden er natuurlijk ook bij. Kortom, alle aspecten van de houtbewerking kwamen er aan de orde en Jan ontwikkelde zich tot een specialist op het gebied van houtbewerking. 

In 1996 is Jan voor zichzelf begonnen, om van zijn hobby zijn werk te maken. Dit hield in dat ook zijn passie voor de modelbouw uitgewerkt kon worden. Tezamen met het houtbewerken en restaureren.

Benieuwd wat ons bedrijf u kan bieden? Kijk gerust eens bij onze projecten, of neem vrijblijvend contact op.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang